fbpx
Scroll Top

Zakaj spoštujemo plesni drog?

Zakaj spoštujemo plesni drog?

Najlepši apartma v hotelu WUD***s ima plesni drog. Ob njem se lahko na deževen dan igrajo otroci, ob njem lahko telovadite po svoje, ob njem se lahko nasmehnete ob prvih poskusih plesa ob drogu ali pa pozdravite element, ki ga že poznate. Ples in vadba ob drogu sta po vsem svetu vse bolj priljubljena oblika gibanja, ki dobiva tudi veljavo športa. Kmalu ga lahko pričakujemo tudi med olimpijskimi disciplinami!

Gibanje ob drogu združuje različne zvrsti plesa in gimnastičnih oziroma akrobatskih elementov in je primerno za vsakogar. Pomaga nam krepiti moč, zdržljivost, telesno pripravljenost.

Drog, ki lahko spremlja vaše bivanje v hotelu WUD***s, je poseben hommage plesalki, ki je poškodovano koleno ni spravilo na kolena. Poledancerka je oviro spremenila v poslovni izziv in uspeh, ki danes navdihuje svet. Atraktivno oblikovani kolenčniki, ki jih danes nosijo slovite profesionalne plesalke po vsem svetu, oblikuje prav posebno dekle iz Slovenije. Njeno delo je vpeto v družinsko zgodbo hotela WUD***s.

Blagovna znamka Poledancerka izdeluje modna oblačila in dodatke za vse vrste dinamičnih aktivnosti ali preprosto za vsakodnevno gibanje, kot so ples, plavanje, tek in joga. Ustanovitelji Poledancerke vedno ustvarjajo nove kolekcije bodijev, pajkic, topov, kratkih hlačk … Glavna zvezda znamke pa so zagotovo kolenčniki, ki so najbolj seksi kolenčniki na trgu. Več o Poledancerki in izdelkih si oglejte na www.poledancerka.com.

Priporočilo

Na počitnicah poiščite navdih za svoje nove uspehe. Zaplešite. Ljubljana je tudi plesno živahno mesto!