fbpx
Scroll Top

Umirjeno & aktivno

Kaj početi WUD hotel Ljubljana

KAJ POČETI?

Nič. Vse!

Hotel WUD***s je s svojo leseno gradnjo in toplimi lesenimi poudarki, z izbrano opremo in umeščenostjo med zeleno in urbano podobo Ljubljane prava izbira za večdnevno bivanje.

Tu si lahko privoščite popolne zen trenutke z razgledi v zeleno okolico. Po dneh sproščenega počitka lažje načrtujete odkritja Ljubljane in Slovenije.

Aktivnosti na loka
Umirjeno in aktivno v hotelu WUD

KO JE NIČ NAJVEČ

Odprite vino dobrodošlice. Sedite v odlično oblikovan stol na svoji terasi. Zazrite se v zeleno polje in drevje nad reko. Občutite mir. Svoje bivanje v Ljubljani začnite počasi. Sanjarite. Le dvorišče stran si privoščite masažo ali obisk savne. Le kratek sprehod stran je plaža ob reki. Ko boste obnovili moči, boste imeli dovolj časa in volje tudi za aktivnosti.

KO HOČETE VSE

Izkoristite priložnosti za aktivnosti na lokaciji hotela!

Odločite se za badminton, vstopite v fitnes center, izposodite si kolo in se odpeljite po mestu ali po stezah po okolici.  Odpeljite otroke na igrala na lokaciji hotela ali v družinskem parku blizu hotela.

Večdnevno bivanje Ljubljana
Spoznajte naravo, raziskujte Slovenijo

Odkrivajte Ljubljano, raziskujte Slovenijo. Lokacija hotela WUD***s je idealno izhodišče za vse vaše potepe.

Spoznavajte Ljubljano. Odpravite se do Tromostovja in tržnice ter drugih posebnosti Plečnikove Ljubljane, pohajkujte po rimski Emoni, v glavnem mestu Slovenije okušajte posebnosti Evropske gastronomske regije 2020, obiščite prireditve in festivale.

Na potepu po Ljubljani in Sloveniji

Raziskujte Slovenijo. Že na enodnevnih izletih lahko spoznate vse slovenske posebnosti: Kras s slovitimi jamami, obalo Jadranskega morja s tradicionalnimi solinami, Alpsko Slovenijo z legendarnim Blejskim jezerom, Panonsko Slovenijo z zdravilišči in najstarejšo trto na svetu v Mariboru, Osrednjo Slovenijo z znamenitostmi UNESCO na Ljubljanskem barju, v Idriji, Škofji Loki in drugje.